Haberler / Hijyen Çalışmalarımız



Kayıtlarımız Başlamıştır

Seçilmiş Anaokulu

Hijyen Çalışmalarımız

 


Hijyen Çalışmalarımız

Okulumuz kendi kararımız doğrultusunda önce sağlık sloganı hem personelimiz hem de sınıflarımız salgın bulaşından arındırılmıştır. Koronavirüs riskine karşı okulumuzda yapılan yeni düzenleme ile açılıyoruz.

1. Velilerimize girişte ücretsiz tek kullanımlık maske temin edilecektir.

2. Okulumuz pandemi kurallarına uygun bir şekilde dezenfekte edilmektedir.

Ayrıca;

Veli kabulünde COVID-19 tedbirleri ve uygulamalarına ilişkin yazılı bilgilendirme yapılır.

Okulumuz genelinde misafirin ve personelin kolayca görebileceği yerlerde uygulanan/uyulması gereken kurallara ve sosyal mesafelere ilişkin görsel bilgilendirme yapılır.

Sosyal mesafeye ilişkin gerekli önlemler alınır, işaretlemeler yapılır ve plana uygun kapasiteden fazla misafir kabul edilmez.

Talep edilmesi halinde misafirlere verilmek üzere, maske ve eldiven gibi kişisel koruyucu ekipman bulundurulur.

Genel kullanım alanlarının ve genel misafir tuvaletlerinin girişlerinde, ayrıca geniş genel kullanım alanlarının farklı yerlerinde el dezenfektanı veya antiseptiği bulundurulur.

Personelin düzenli sağlık kontrolü yapılır.

Personele, çalışma yerine, misafirler ve ortam ile temasına uygun kişisel koruyucu donanım (maske, cerrahi maske, eldiven, siperlik gibi) ile el dezenfeksiyon imkânı sağlanır.

Sınıflarda elle temas edilen yüzeyler ve telefon, kumanda, su ısıtıcısı, kapı-pencere kolları gibi donanımlar dezenfekte özelliği olan ürünlerle temizlenir.